Připravili jsme ukrajinska vlajka vektor – česká vlajka vektor slovníček pro běžné životní situace. Najdete ho tady. // Ми підготували для вас ukrajinska vlajka vektor – česká vlajka vektor словник слів і фраз найтиповіших життєвих ситуацій.

Připravili jsme ukrajinska vlajka vektor - česká vlajka vektor slovníček pro běžné životní situace. Najdete ho tady. // Ми підготували для вас ukrajinska vlajka vektor - česká vlajka vektor словник слів і фраз найтиповіших життєвих ситуацій.

Připravili jsme ukrajinska vlajka vektor - česká vlajka vektor slovníček pro běžné životní situace. Najdete ho tady. // Ми підготували для вас ukrajinska vlajka vektor - česká vlajka vektor словник слів і фраз найтиповіших життєвих ситуацій.

Zkouška TOEFL

Náš blog

TOEFL je prestižní a mezinárodně uznávaná jazyková zkouška z angličtiny, která se využívá se především pro akademické účely. Tato zkouška pomáhá doložit znalosti angličtiny potřebné pro přijetí na univerzity v USA, Kanadě, Austrálii a dalších zemích, je tedy vhodná spíše pro pokročilejší studenty (s úrovní angličtiny B1 až C1). 

TOEFL

Průběh a hodnocení zkoušky  

Test vždy posuzuje: 

  • čtení,  
  • poslech,  
  • mluvení,  
  • psaní. 

TOEFL hodnocení neodpovídá určité úrovni, ale hodnotí vždy úroveň angličtiny každého uchazeče jednotlivě. Tato zkouška je založena na bodovém hodnocení (0-120 bodů), na základě dosaženého skóre uchazeč obdrží certifikát s daným počtem bodů.  

TOEFL a CEFR 

TOEFL skóre můžeme pro větší představu převést na odpovídající úrovně CEFR (tedy všem známé hodnocení B2, C1 atd.). Konkrétní hodnoty jednotlivých úrovní najdete v tabulce. Pokud Vás zajímá převod tohoto skóre na skóre IELTS, navštivte následující webové stránky

Úroveň CERF A2 B1 B2 C1 
TOEFL skóre 42 72 95 

Příprava na testy TOEFL 

Je vaším snem studovat v zahraničí? Potřebujete proto certifikát z angličtiny na patřičné úrovni? Rádi vám s tím pomůžeme. V rámci individuální výuky s lektory se můžete zaměřit na procvičování přímo pro potřeby testu. Můžete si také vybrat, jestli se chcete zaměřit na mluvení, nebo třeba na procvičování gramatiky.  

Další jazykové zkoušky 

Není tato zkouška zcela podle vašich představ? Podívejte se také na další možnosti

Autor článku:

<h3>Anna Landsmannova</h3>

Anna Landsmannova

Anna Landsmannová vystudovala filologii na FF UK. Celkem ovládá 4 jazyky - češtinu, angličtinu, španělštinu a korejštinu. Své teoretické i praktické znalosti cizích jazyků využívá při psaní edukativních článků.

Pin It on Pinterest

Share This